exp

Split Type HP Fast DC Charger

Siji Kubus Daya 480kW Loro Dispenser Pangisian Daya
Dispenser Ndhukung 500A Konektor Pengisian Cairan-cooling

Power Share antarane Loro Dispenser karo CoolRing PatenTMTeknologi

Siji Kubus Daya 480kW Loro Dispenser Pangisian Daya

EXP480K2-FER 480kW Power Cube

Konfigurasi Siji kubus daya / Max 2 dispenser / 4 konektor pangisi daya
Max daya output DC 480KW@300V ~ 1000V
Range tegangan output DC 150V - 1000V
Max DC output saiki 1600A@300V, 960A@500V, 521A@920V, 480A@1000V
ukuran W * H * D mm = 1000 * 2000 * 800mm
pangayoman IP54/IK10

Dispenser Pangisian Daya EXP480K2-LDC 480kW

Konfigurasi 2 GBT / 2 CCS / CCS + GBT / CCS + Chademo
Max daya output DC 480KW@300V ~ 1000V
Max DC output saiki 500A@300V, 960A@500V, 521A@920V, 480A@1000V
ukuran W * H * D mm = 500 * 1750 * 350mm
pangayoman IP55

CoolRingTMenggo bareng daya bisa digunakake kanggo sentralisasi daya saka konektor daya beda lan dispenser.

Solusi ring COOL

Aliran energi ditransfer antarane dispenser ngisi daya lan konektor adhedhasar kontrol cerdas sing tepat.Fungsi sharing daya dirancang lan ditetepake minangka CoolRing ing Teknologi Infypower.

xiank

Daya kanggo EV tunggal
● 480 kW darmabakti kanggo siji dispenser
240 kW dienggo bareng karo rong dispenser
120 kW dienggo bareng papat EVs saka
loro Dispenser

●IP55 kanggo dispenser lan
IP54 kanggo kubus daya
●Perlindhungan safety liwat Fuse, EPO,

SPD, Tes kebocoran lan insulasi

Akses pangguna lan pambayaran
● OTA, RFID lan dhukungan APP seluler

● Integrasi OCPP
● LCD lokal lan konfigurasi Web
● Diagnosa adoh lan nganyari

Standar pangisian daya
● CCS-CCS

● CCS-GBT
● CCS+CHAdeMO
● GBT+GBT

Kepiye cara dibagi daya ing solusi kasebut?

Diagram sharing daya

 

Kabeh energi darmabakti kanggo
siji EV ing sembarang dispenser
kanthi daya nganti 480kW

Daya maksimal 480kW
merata dienggo bareng karo loro EV,
saben entuk 240kW.

 

Energi dibagi antarane loro
dispenser karo saben
entuk daya 240kW

Daya 240kW dikirim menyang siji
dispenser dienggo bareng karo rong EV,
saben entuk 120kW.

Max papat EVs daya bebarengan
lan saben entuk 120kW.

EXP180K2-FT DC Pangisi daya CEPAT
CCS / CHAdeMO / GBT DC 180kW
Tipe AC 2 22kW / 32A

Stasiun Pengisian Cepat DC1

Paramèter

Range tegangan output DC DC 150V-1000V
Max DC output saiki 600A@300V/360A@500V/180A@1000V
Masing-masing kabel pangisi daya arus output maksimal yaiku 200A / CCS
(opsional 250A CCS2 utawa 300A CCS1), 250A /GBT, 125A /CHADEMO
Max daya output DC 180 kW
ukuran 700 * 1750 * 750 mm
pangayoman IP55/IK10

 

EXP60K4-FT Pangisi daya DC Cepet
Aplikasi gampang dipasang ing tembok utawa kolom ngadeg

CCS / CHAdeMO / GBT DC 60kW
Tipe AC 2 22kW / 32A

 

EXP60K4-FT Pangisi daya DC Cepet

Paramèter

Range tegangan output DC DC 150V-1000V
Max DC output saiki 60A/1000V, 80A/750V, 120A/500V, 200A/300V
Masing-masing kabel pengisian daya arus output maksimal 200A/ CCS, 200A/GBT,
125A/CHADEMO
Max daya output DC 60 kW
ukuran 700 * 950 * 240 mm
pangayoman IP55/IK10

EXP30K2-FDW Cepet Wallbox DC Charger
Ukuran cilik lan bobot entheng
30kW CCS/CHAdeMO/GBT DC + 22kW AC
Gampang disebarake kanthi dipasang ing tembok, ngadeg kolom lan instalasi troli

Lima Model kanggo EXP30K2

Skenario Fleksibel
IP54, -20 ℃ ~ 50 ℃ kanggo
pangisian daya lengkap
Dipasang ing tembok,
kolom ngadeg,
instalasi cart pushing

Akses pangguna lan pambayaran
Dhukungan OTA, RFID lan APP seluler
Integrasi OCPP

Konfigurasi LCD lan Web lokal
Diagnosis lan nganyari remot

Energi AC lan DC internal
meter kanthi presisi dhuwur

Proteksi safety liwat Fuse,
EPO, SPD, MCB, Tes bocor
lan insulasi
RCD-B nalika ngatur daya AC

Ngisi daya standar
CCS-1, CCS-2, GBT

lan CHAdeMO
Soket pengisian daya AC opsional

Paramèter

Range tegangan output DC DC 150V-1000V
Max DC output saiki 100A
Max daya output DC 30 kW
Output pengisian daya AC opsional Soket pengisian daya AC 32A / 3P / 22kw
Kapasitas konektor pengisian 125A / 1000V kanggo CCS, 125A / 500V kanggo CHADEMO 125A / 750V kanggo GBT 32A / 22KW kanggo AC
ukuran 610 * 610 * 270 mm
pangayoman IP54/IK10

RCD-B kasedhiya nalika ngatur soket pangisi daya AC.

Fitur

● Pengukur energi AC lan DC presisi dhuwur internal, jinis sertifikasi VDE lan PTB opsional LAN lan dhukungan nirkabel LTE, dhukungan OTA, wewenang RFID lan dhukungan pembayaran Aplikasi Seluler

● Multiple mode pangisian daya: Basis otomatis,Basis wektu,Basis jumlah,Basis energi,Basis SOC Mode distribusi daya akeh: mandhiri, saklar saiki, saklar plug, ditahan kanthi lengkap

● Dhukungan OCPP 1.6 J kanthi nganyari sw nganti 2.0, pangisian daya cerdas lan dhukungan manajemen daya

● CoolRingTMfungsi nyadari transfer daya kontrol antarane konektor kanggo nambah efficiency operasi daya

● fungsi safety Full karo kontaktor output lan sekring, EPO, SPD, ngalih pangayoman bocor, jampel ndeteksi pangayoman

● pangguna loropaken antarmuka karo kaca tempered protèktif 7 "TFT layar tutul kapasitif LCD

Detail Produk

Tag produk

  • Split Type HP Fast DC Charger

    Obrolan Online WhatsApp!