warta
  • Yagene kendaraan energi anyar dumadakan "ngrusak bunderan"?

    Yagene kendaraan energi anyar dumadakan "ngrusak bunderan"?

    Ing wiwitan taun 2022, popularitas pasar kendaraan energi anyar wis ngluwihi pangarepan.Napa kendaraan energi anyar dumadakan "ngrusak bunder" lan ngowahi akeh konsumen dadi penggemar?Dibandhingake karo kendaraan bahan bakar tradisional, apa atraksi unik saka energi anyar ...
    Waca liyane
  • Napa tumpukan pangisi daya kendaraan energi anyar nggunakake tumpukan pangisi daya AC?

    Napa tumpukan pangisi daya kendaraan energi anyar nggunakake tumpukan pangisi daya AC?

    Napa tumpukan pangisi daya kendaraan energi anyar saiki nggunakake tumpukan pangisi daya AC?Ana utamané alasan ing ngisor iki: 1. Apa aku penting iku output daya DC dening tumpukan daya terpadu DC gedhe banget, atusan amps, kang wis impact gedhe ing urip batte ...
    Waca liyane
  • Apa sampeyan ngerti sababe arus bocor ing tumpukan pangisi daya kendaraan listrik?

    Apa sampeyan ngerti sababe arus bocor ing tumpukan pangisi daya kendaraan listrik?

    Kendaraan listrik ngisi arus bocor tumpukan umume dipérang dadi patang jinis, yaiku: arus bocor komponen semikonduktor, arus bocor daya, arus bocor kapasitor lan arus bocor filter.1. Arus bocor komponen semikonduktor Arus cilik sing mili t...
    Waca liyane
  • Kepiye sampeyan ngerti babagan tumpukan pangisi daya kendaraan energi anyar?

    Kepiye sampeyan ngerti babagan tumpukan pangisi daya kendaraan energi anyar?

    Fungsi tumpukan pangisi daya kendaraan energi anyar padha karo dispenser bahan bakar ing pom bensin.Bisa dipasang ing lemah utawa tembok lan dipasang ing bangunan umum (bangunan umum, pusat perbelanjaan, parkir umum, lan liya-liyane) lan papan parkir omah utawa stasiun pangisi daya.Vo...
    Waca liyane
  • Apa sampeyan ngerti apa stasiun pangisi daya kendaraan listrik?

    Apa sampeyan ngerti apa stasiun pangisi daya kendaraan listrik?

    Nalika tuku mobil listrik, akeh konsumen prihatin babagan ngisi daya mobil.Kaya montor bahan bakar tradhisional, mobil ora bisa disetir tanpa ngisi bahan bakar.Semono uga kanggo mobil listrik.Yen ora diisi, ora ana cara kanggo nyopir.Bedane bet...
    Waca liyane
  • Analisis tren pangembangan masa depan produsen tumpukan ngisi daya!

    Analisis tren pangembangan masa depan produsen tumpukan ngisi daya!

    Babagan kahanan lan pangembangan industri tumpukan ngisi daya.Daya tarik strategis negara kanggo industri kendaraan energi anyar jelas banget, lan kabijakan babagan ngisi tumpukan sing ndhukung kendaraan energi anyar uga tegas.Stasiun pertukaran, 2.500 taksi lan ...
    Waca liyane
  • Cara milih tumpukan pangisi daya

    Cara milih tumpukan pangisi daya

    Tumpukan pangisi daya kendaraan listrik umume nyedhiyakake rong cara pangisi daya: pangisi daya umum lan pangisi daya cepet.Wong bisa nggunakake kertu pangisian daya tartamtu kanggo ngusap kertu ing antarmuka HMI sing diwenehake dening tumpukan pangisi daya kanggo nindakake cara pangisian daya sing cocog, ngisi daya ...
    Waca liyane
  • Kepiye cara nggunakake tumpukan pangisi daya kanthi aman?

    Kepiye cara nggunakake tumpukan pangisi daya kanthi aman?

    Saiki, kendaraan energi anyar saya tambah populer lan bisa ditemokake ing endi wae.Energi anyar ora mung ekonomi lan ramah lingkungan, nanging uga nduweni daya sing cukup, nanging akeh warga sing ora duwe kesadaran sing cukup babagan ngisi daya.Minangka referensi, ...
    Waca liyane
  • Klasifikasi tumpukan pengisian

    Klasifikasi tumpukan pengisian

    Kanthi populerisasi energi anyar lan kendaraan listrik, luwih akeh pangguna wiwit milih peralatan pangisian daya infrastruktur, lan uga kudu duwe pangerten sing luwih jero babagan ngisi produk periferal.Minangka pabrikan sing wis jero ...
    Waca liyane
  • Kendharaan energi anyar tumpukan ilmu populer!

    Kendharaan energi anyar tumpukan ilmu populer!

    Ngerti antarmuka pangisi daya Ana rong jinis port pangisi daya ing awak: port pangisi daya cepet lan port pangisi daya alon.Cara mbedakake yaiku: sing duwe rong bolongan gedhe yaiku port pangisi daya cepet, lan sing ukurane padha ...
    Waca liyane
  • Konferensi Panyimpenan Energi Internasional China kaping 12

    Konferensi Panyimpenan Energi Internasional China kaping 12

    Kanggo ngleksanakake karya pencegahan lan kontrol epidemi radhang paru-paru nasional sing disebabake dening koronavirus anyar lan syarat pencegahan lan kontrol epidemi ing situs tuan rumah konferensi, selaras karo prinsip njamin keamanan urip lan ...
    Waca liyane
  • Kepiye cara kerja sistem tenaga DC?

    Kepiye cara kerja sistem tenaga DC?

    Daya DC duwe rong elektroda, positif lan negatif.Potensi elektroda positif dhuwur lan potensial elektroda negatif kurang.Nalika loro elektroda disambungake menyang sirkuit, prabédan potensial pancet bisa maintained antarane loro ...
    Waca liyane
123Sabanjure >>> Kaca 1 / 3

Kabar

Chat Online WhatsApp!