gambar warta

Apa bisnis?

Nggedhekake wates energi liwat inovasi perintis: Infypower tetep fokus ing Power Electronics, fokus ing syarat ing industri konversi daya, nawakake solusi produk profesional lan setya nggawe minangka nilai maksimum kanggo pelanggan.

Nilai Kita

● Kerajinan:
ngupayakake keunggulan ing produk lan layanan sing ditawakake pelanggan
● Kualitas:
sijine kualitas produk ing kawitan lan ngewangi pelanggan kanggo entuk sukses
● Nuduhake:
kerja bareng lan bareng karo tim
● Progresif:
terus sinau kanggo keunggulan ing inovasi teknologi


Obrolan Online WhatsApp!