sagala
zmt
deployment neundeun énergi

kaburAliran énergi anu fleksibel
Aliran énergi anu dikadalikeun saé diantara Grid,

accu, panels surya sarta beban séjén.

kaburExpandability
Modul-desain jaminan tailored
kapasitas jeung kakuatan dumasar kana
sarat konsumén individu.

kaburNgalihkeun beban
Nyimpen énérgi salami kakuatan pareum-puncak
atawa interval low-fee;ngaleupaskeun énergi
keur jam puncak atawa kakurangan darurat.

kaburDigitalisasi
EMS basis awan nawarkeun jauh
aksés pikeun ngatur operasi
tina sagala titik ngecas.

 

电源柜

IES480K1K 480kW Power kubus

aksés grid AC
tegangan input AC 45-65Hz / 3-fase + N + PE
/ 260vac-530vac
AC max input ayeuna 645A
Distribusi AC AC Grid ngecas kakuatan ka Énergi
Batré Panyimpen nyaéta max 120kW.
mun EV nyaeta max 240KW
Daya eupan balik AC (opsional) Énergi Panyimpenan Batre max
eupan balik ka Grid / B2G nyaeta 88KW
Panyimpenan énergi Saluran aksés grup batré Max 2 saluran
Batré ngecas kakuatan tina AC Grid Max 120KW
Aksés batré Batré B2V EV kakuatan ngecas Max 4 saluran
Batré B2V EV kakuatan ngecas Max 240kW
Batré B2G AC eupan balik grid
kakuatan (opsional)
Max 88kW
Kandaraan listrik Titik ngecas EV Max 4 titik dina 2 Dispensers
EV kakuatan ngecas Max 480kW
Kandaraan Listrik Discharging eupan balik EV ka AC Grid /
kakuatan V2G (opsional)
Max 176kW
eupan balik EV mun Énergi
Batré Panyimpen / 2Bdaya
(opsional)
Max 120kW
Diménsi W * H * D mm = 1000 * 2200 * 1200 mm

 

 

电池柜

IBS215K1KC 200kWH Batré kubus

Batré Panyimpen énergi Batré panyimpen énergi 200kWh / 280Ah,
tegangan batré: 627V ~ 806V,
Babandingan ngecas / ngecas: 0,5 C dis / muatan,
max 1 C ngurangan 10 mnt
Batré BMS Batré BSU +
kotak kontrol tegangan tinggi master-budak BMU
Kapasitas Batré Dilegakeun Max 4 grup batré / aksés kubus batré, 4 BMU
Sistim suprési seuneu Suhu-diaktipkeun Sistim extinguishing seuneu +
tube usik seuneu +
Sensor tekanan hawa sareng klep, kipas darurat
Kelas panyalindungan IP65
Dimensi / Beurat W * H * D mm = 1200 * 2200 * 1200 / 1600 kg
25616c86

EXP480K2-LDC 480kW Ngecas Dispenser

Kabel Ngecas Normal CCS1 200A / 300A 1000V, CCS2 200A / 250A 1000V.
CHAdeMO 125A/500V, GBT 250A/1000V
Kabel cooling cair 500A / 1000V CCS1 atanapi CCS2 atanapi GBT
Diménsi W * H * D mm = 500 * 1750 * 350 mm Beurat: 160 kg

Rincian produk

Tag produk

  • Énergi Panyimpenan Ngecas Solusi

    Chat Online WhatsApp!