Aisea e fa'aoga ai fa'aputuga fa'aputuga a le ta'avale malosi fou?

Aisea e fa'aaoga ai e le ta'avale malosi fou o lo'o fa'aaogaina fa'aputuga AC?

E tele lava mafua'aga nei:

1. O le mea ou te manatu e taua e faapea o le DC power output e le DC integrated charging pile e matua tele, selau o amps, lea e i ai se aafiaga tele i le ola o le maa ma e mafai ona taitai atu ai i le tele o le faaitiitia o le olaga o le maa.I le taimi nei, o le maa lava ia o le atinaʻeina o taavale eletise (e oʻo lava i le aofia ai o isi masini, e pei o telefoni feaveaʻi ma isi mea faʻaeletoroni) bottlenecks.I se isi faaupuga, o le tekinolosi o le maa o loʻo iai nei e leʻo atoatoa, afai e masani ona faʻaumatia le ola o le maa, e le lava le tamaoaiga.

Tu'usa'o AC fa'aputu fa'atumu

Fa'aputuga AC

2. E faigofie le faʻaputuina o taavale eletise.O lo'o fa'apipi'iina i le pakaga po'o le nofoaga e fa'atumu ai mea.E na'o le itu e fa'aoga e mana'omia ona fa'afeso'ota'i mai le laina eletise.O le gaosiga o le AC foi, ma isi meafaigaluega e pei o rectifiers e le manaʻomia.E faigofie le fausaga.

3. Faʻalautele mai le maa, o le taavale eletise o loʻo i ai nei e le talafeagai mo le taʻavale mamao, o le mea lea i le tele o tulaga, e mafai ona molia lemu le taʻavale eletise i le galuega poʻo le fale i le po.

4. E laʻititi le mana o le faʻapipiʻiina o le AC, o le mea lea e laʻititi foi le aʻafiaga o le taʻavale eletise i luga o le eletise.Afai e faʻateleina le fua o taʻavale eletise i le lumanaʻi, afai e molia le DC maualuga i le taimi e tasi, o le a faʻateleina le mamafa i luga o le eletise.Ioe, o lenei O se mataupu foi e tatau ona iloiloina i le lumanai.

 

Shenzhen Yingfeiyuan Technology Co., Ltd. o se atinaʻe tekonolosi faʻapipiʻi atinaʻe, faʻatau, gaosiga, faʻagaioiga ma auaunaga.O lo'o tu'uina atu i le tu'uina atu o fa'atekonolosi atoa ma fofo o oloa mo le fa'aogaina o le malosi fou, fa'asaoina o le malosi ma le fa'aitiitiga o le fa'alumaina, ma tu'uina atu i tagata fa'atau le sili atu le atamai, O se fofo sili atu le malosi ma le taugofie.Ma tausisi i filosofia faʻapitoa o le tuʻuina atu o le faʻamuamua i le puipuiga o le siosiomaga, tautua i tagata, ma taumafai mo le lelei, ma faia sao taua i le faʻaaliga fale, faʻasaoina o le malosi ma le faʻaitiitia o le faʻaitiitia o le faʻaaogaina o pisinisi.

Tuuina atu le gaosiga o le faʻaputuga, faʻapipiʻiina o le fausiaina o fesoʻotaʻiga, le faʻaogaina o le nofoaga ma le tausiga o le tulaga-1 auaunaga faʻaopoopoina tau, faʻalagolago i le manatu o suʻesuʻega ma atinaʻe faʻafouina, taʻitaʻia le atinaʻeina o alamanuia e ala i le auai i tulaga faʻataʻitaʻi, taʻitaʻia i tekinolosi i totonu o fanua. o le totogiina o oloa fa'aputu, fa'agaioiga ma auaunaga.

E te iloa le mafuaʻaga o le leakage le taimi nei i taavale eletise faʻapipiʻiina faaputuga?
Aisea na fa'afuase'i ai ona "ta'e le li'o" taavale fou malosi?

Taimi meli: Nov-18-2022
Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou

WhatsApp Online Chat!